Skip to main content
Zara Bratislava von der Gruschwitz GmbH

You are here

Zara

Bratislava,

1.800 m²

Client: Zara Slowakia s.r.o., Bratislava
Briefing: design of the shop and front, integrated in the Avion Shopping Park – ground and upper floor with a total space of 1.800 m²
Job: planning, realisation
Concept: (design by INDITEX): The interior design, in line with the CI, is classically elegant and perfectly reflects the concept of providing high-end fashion trends rapidly and affordably.

Through the delicate rounded glass construction, the exterior incorporates the existing U-shaped profile of the shopping centre into the facade design of the store. The facade is thus not only perfectly integrated into the mall, but also allows a clear panoramic view. The backlit ZARA logo is positioned strikingly outside: a dark-brown continuous glass band horizontally interrupts the curved facade, which is otherwise formed of transparent glass panels, and ensures the desired recognition value even from a distance.